Youtubere og bloggere jeg liker 

Hei

I dag skal jeg fortelle om noen av mine favoritt Youtubere og bloggere

Tina Mondelia : Tina er en Youtuber.
Hun lager utrolig gøye videoer som jeg elsker å se på. Jeg har møtt henne tre ganger: på Soy Luna event, på jentekveld med Juliabladet og i Tusenfryd.

Tina og Bea møter ofte kjendiser og artister. F.eks Marcus og Martinus, The Main Level, Isac Elliot osv.. ( Bea har blitt sminket av Shawn Mendes)
Tina og Bea startet med Upclosetv. Så fikk de et til medlem som heter Linea.

Bea : Bea er en Youtuber. Hun lager morsomme og gøye videoer som jeg alltid vil se på når de kommer ut. Jeg har også møtt henne tre ganger: på Soy Luna event, på jentekveld med Juliabladet og i Tusenfryd.

 

Jennie Sofie: Jennie er en Youtuber og blogger. Det er veldig gøy å følge med på både bloggen og YouTube-kanalen hennes. Hun lager alltid gøye poster på bloggen og gøye videoer på YouTube. Jeg møtte henne på Soy Luna eventet i høst 😊 Jennie er utrolig heldig for hun opplever så mye gøy nesten hele tiden. På bloggen skriver hun om mye forskjellig. Hun er flink til å blande mellom hverdagslige poster og andre poster.

 

Agnes Lovise: Agnes er en Youtuber og blogger. Hun blogger om sminke og mote og lager også veldig bra sminkerelaterte videoer som er morsomme og gøye å følge med på. Jeg lærer mange sminketips av å se på videoene hennes og å lese bloggen. Hun snakker om produkter hun bruker og forteller hva de gjør og hva som er bra med de. På bloggen kan du f.eks lese anbefalinger, se sminkelooker og mye mer.😊

 

Celina Karine: Celina er en youtuber og blogger. På youtube-kanalen hennes legger hun ut sminkerelaterte videoer med anbefalinger, tips, sminkelooker og mye mer. På bloggen kan du også lese om sminketips, anbefalinger, sminkelooker, førsteinntrykk, nye produkter og mye mere
Jeg lærer også mye om sminke på Celina sin kanal og blogg. Når hun f.eks lager sminkelooker snakker hun om produktene hun bruker og gir anbefalinger.

Dere kan finne alle på sosiale medier:

@jenniefashion
@mondelia
@itsbeatriznev
@celinakarine
@agneslovise
Klem fra Eva ❤

#tinamondelia #mondelia #itsbeatriznev #jenniefashion #celinakarine #agneslovise #youtubere #youtube #bloggere

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eva

Eva

12, Grimstad

Hei, jeg heter Eva Bloggen kommer til å handle om mine interesser som er: musikk, mote, konserter, kjendiser og andre hverdagslige ting. Jeg synger på kulturskolen i Grimstad. Jeg liker å høre på musikk og gå på konserter

Instagram W3Schools

Kategorier

Arkiv

hits